Feb 9th Netwerkstoring

Op dit moment is er een netwerk storing in het datacenter waardoor enkele servers van ons niet bereikbaar zijn.

Er wordt hard aan gewerkt om dit probleem z.s.m. op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak. Dit ligt buiten ons bereik.

Mar 22nd Storingsmelding

16:26 Met een aantal van onze servers in het datacenter in Amsterdam is zojuist een netwerk-connectiviteitsprobleem onstaan.
De oorzaak is nog niet duidelijk, maar er wordt aan een oplossing gewerkt. Onze excuses voor het ongemak.


16:41 De verbindingen zijn hersteld. De servers zijn weer bereikbaar


Feb 27th Urgent: NextGEN Gallery onmiddellijk updaten naar 2.1.79!

Gebruikers van de WordPress Plugin NextGen Gallery moeten direct een update uitvoeren naar versie 2.1.79, omdat er een ernstig lek in de oude plugin ontdekt is.Deze plugin is meer dan 1 miljoen keer geinstalleerd en vormt daarmee een grote risico!Het lek kan door kwaadwillenden in de volgende 2 gevallen misbruikt worden:1) Wanneer je de NextGen ... Read More »

Feb 24th Storing bij Ziggo

Klanten van Ziggo kunnnen last ondervinden van langzaam internet. Indien u gebruik maakt van de de uitgaande mail via Ziggo zou dit problemen kunnen veroorzaken.Ook inkomende en uitgaande mail via uw eigen domeinnaam kunnen problemen ondervinden van een trage of happerende verbiding.U kunt altijd mail ontvangen en versturen via Webmail: ... Read More »

Feb 24th Urgentie: zeer hoog - Gebruik CloudFlare

Gebruikers van Cloudflare, een firewall en cachingtechniek-plugin, lopen een groot beveiligingslek. Enkele uren geleden is bekend gemaakt dat er in de afgelopen 5 maanden in bepaalde gevallen gevoelige data die verzonden was van een website die gebruik maakt van Cloudflare naar een bezoeker van die website, vermengd werd met data die verzonden ... Read More »

Jan 26th Urgentie: Zeer Hoog WordPress 4.7.2 beveiligingsupdate

14 dagen na de vorige beveiligingsupdate is vanavond opnieuw een beveiligingsupdate voor WordPress uitgebracht.Indien u het onderhoud laat uitvoeren door FDMstudio dan hoeft u niet in actie te komen.Heeft u WordPress zelf geinstalleerd dan dringen wij er bij u op aan om uw WordPress-site onmiddellijk bij te werken naar versie 4.7.2.Versie 4.7.1. ... Read More »

Jan 12th Update Wordpress 4.7.1 i.v.m. beveligingsleks - Urgent

Op 6 december 2016 is Wordpress 4.7 uitgebracht.Deze versie bevat echter een 8-tal beveiligingslekken die met grote urgentie gedicht moeten worden.Klanten de het onderhoud laten verrichten door FDMstudio hoeven niet in actie te komen. De updates zijn gisteren al gestart.Klanten die zelf hun Wordpress site onderhouden verzoeken wij z.s.m.  de ... Read More »

Dec 20th Brute Krachtaanval | Brute Force Attack - zorg voor veilige wachtwoorden!

Sinds vrijdag jl. vinden er vanuit de Ukraïne Brute Force Attacks plaats.Dit is een methode waarbij alle mogelijke wachtwoorden geprobeerd worden. Het is daarom verstandig om regelmatig uw wachtwoord te wijzigen en en te zorgen dat u kiest voor een lang wachtwoord van minimaal 8 karakters, bestaande uit hoofd- en kleine letters, cijfers en ... Read More »

Dec 5th Waarschuwing nep-aanmaning LINDORFF INCASSO

Per-email worden er weer aanmaningen gestuurd met onderstaande tekst.  Verwijder dit bericht en reageer nergens op! Klik ook niet op de bijlage! Het bericht is namelijk niet afkomstig van LINDORFF maar van criminelen die op deze wijze geld proberen binnnen te halen!Bij twijfel kunt u een bericht over domeinnamen of betalingen altijd naar ons toe ... Read More »

Nov 30th Alarm: Stop direct met gebruik van Firefox!

Firefox 0 day in the wild STOP DIRECT MET FIREFOX!Enkele uren geleden is er een gevaarlijk lek ontdekt in de webbrowser van Firefox en de Tor browser-bundel!Veiligheidsexperts (o.a. van Sucuri) adviseren om direct te stoppen met het gebruik van Firefox totdat het Firefox dev-team deze kwetsbaarheid opgelost heeft. In de regel gebeurt dat ... Read More »