Storing op FDMstudio-05

Op een van onze servers is thans een storing geconstateerd. Hieraan wordt gewerkt zodat alle diensten weer zo snel mogelijk werkzaam zijn.Update 06-03-2020 10:13 uur: De leverancier heeft de storing nog in onderzoek en blijft ons op hoogte houden van de voortgang. Een engineer is op locatie voor fysieke ondersteuning.  Update 06-03-2020 11:36 ... Lees verder »

6th Mar 2020
Netwerkstoring

Op dit moment is er een netwerk storing in het datacenter waardoor enkele servers van ons niet bereikbaar zijn.

Er wordt hard aan gewerkt om dit probleem z.s.m. op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak. Dit ligt buiten ons bereik.

9th Feb 2018
Storingsmelding

16:26 Met een aantal van onze servers in het datacenter in Amsterdam is zojuist een netwerk-connectiviteitsprobleem onstaan.
De oorzaak is nog niet duidelijk, maar er wordt aan een oplossing gewerkt. Onze excuses voor het ongemak.


16:41 De verbindingen zijn hersteld. De servers zijn weer bereikbaar


22nd Mar 2017
Urgent: NextGEN Gallery onmiddellijk updaten naar 2.1.79!

Gebruikers van de WordPress Plugin NextGen Gallery moeten direct een update uitvoeren naar versie 2.1.79, omdat er een ernstig lek in de oude plugin ontdekt is.Deze plugin is meer dan 1 miljoen keer geinstalleerd en vormt daarmee een grote risico!Het lek kan door kwaadwillenden in de volgende 2 gevallen misbruikt worden:1) Wanneer je de NextGen ... Lees verder »

27th Feb 2017
Storing bij Ziggo

Klanten van Ziggo kunnnen last ondervinden van langzaam internet. Indien u gebruik maakt van de de uitgaande mail via Ziggo zou dit problemen kunnen veroorzaken.Ook inkomende en uitgaande mail via uw eigen domeinnaam kunnen problemen ondervinden van een trage of happerende verbiding.U kunt altijd mail ontvangen en versturen via Webmail: ... Lees verder »

24th Feb 2017
Urgentie: zeer hoog - Gebruik CloudFlare

Gebruikers van Cloudflare, een firewall en cachingtechniek-plugin, lopen een groot beveiligingslek. Enkele uren geleden is bekend gemaakt dat er in de afgelopen 5 maanden in bepaalde gevallen gevoelige data die verzonden was van een website die gebruik maakt van Cloudflare naar een bezoeker van die website, vermengd werd met data die verzonden ... Lees verder »

24th Feb 2017
Urgentie: Zeer Hoog WordPress 4.7.2 beveiligingsupdate

14 dagen na de vorige beveiligingsupdate is vanavond opnieuw een beveiligingsupdate voor WordPress uitgebracht.Indien u het onderhoud laat uitvoeren door FDMstudio dan hoeft u niet in actie te komen.Heeft u WordPress zelf geinstalleerd dan dringen wij er bij u op aan om uw WordPress-site onmiddellijk bij te werken naar versie 4.7.2.Versie 4.7.1. ... Lees verder »

26th Jan 2017
Update Wordpress 4.7.1 i.v.m. beveligingsleks - Urgent

Op 6 december 2016 is Wordpress 4.7 uitgebracht.Deze versie bevat echter een 8-tal beveiligingslekken die met grote urgentie gedicht moeten worden.Klanten de het onderhoud laten verrichten door FDMstudio hoeven niet in actie te komen. De updates zijn gisteren al gestart.Klanten die zelf hun Wordpress site onderhouden verzoeken wij z.s.m.  de ... Lees verder »

12th Jan 2017
Brute Krachtaanval | Brute Force Attack - zorg voor veilige wachtwoorden!

Sinds vrijdag jl. vinden er vanuit de Ukraïne Brute Force Attacks plaats.Dit is een methode waarbij alle mogelijke wachtwoorden geprobeerd worden. Het is daarom verstandig om regelmatig uw wachtwoord te wijzigen en en te zorgen dat u kiest voor een lang wachtwoord van minimaal 8 karakters, bestaande uit hoofd- en kleine letters, cijfers en ... Lees verder »

20th Dec 2016
Waarschuwing nep-aanmaning LINDORFF INCASSO

Per-email worden er weer aanmaningen gestuurd met onderstaande tekst.  Verwijder dit bericht en reageer nergens op! Klik ook niet op de bijlage! Het bericht is namelijk niet afkomstig van LINDORFF maar van criminelen die op deze wijze geld proberen binnnen te halen!Bij twijfel kunt u een bericht over domeinnamen of betalingen altijd naar ons toe ... Lees verder »

5th Dec 2016